Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Травень » 25 » "Зоряний Олімп"
09:28
"Зоряний Олімп"

 


24 травня 2010 року на Віньковеччині сьомий рік поспіль відбулося свято вшанування переможців та призерів обласних і Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, змагань.

2011 рік подарував перемогу 71 обдарованій дитині.

У Віньковецькому навчально-виховному комплексі зростає гідна зміна випускникам. Це учні, які успішним навчанням примножують традиції навчального закладу. Ми пишаємось учнями, яким за успіхи на Всеукраїнському та обласному рівні були вручені керівниками району одноразові грошові стипеднії і вони зійшли на свій "Зоряний олімп".

Серед них:

1. Панасюк Ольга Олександрівна, учениця 6 класу гімназії, яка зайняла друге місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури та третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН.

2. Слободян Олександра Олександрівна, учениця 5 класу гімназії, яка виборола друге місце в обласній інтернет-олімпіаді з математики та третє місце в обласному конкурсі-захисті МАН.

3. Кірик Юлія Вадимівна, учениця 6 класу гімназії, яка виборола перше місце в обласному мовно-літературному конкурсі та друге місце в обласному конкурсі-захисті МАН.

4. Косяк Вікторія Валентинівна, учениця 7 класу гімназії , яка зайняла третє місце в обласній олімпіаді з англійської мови та третє місце в обласному конкурсі ім. П.Яцика.

5. Розанова Богдана Сергіївна, ученицю 4 А, яка виборола третє місце в обласному конкурсі з української мови ім.П.Яцика

6. Зозуляк Ольга Володимирівна, учениця 4 класу гімназії, яка виборола треті місця в обласному конкурсі з української мови ім.П.Яцика та обласному мовно-літературному конкурсі.

7. Любінецька Олеся Анатоліївна, учениця 6 класу гімназії, яка виборола третє місце в обласному конкурсі ім.П.Яцика.

8. Гевко Олеся Василівна, учениця 1 класу гімназії, яка виборола третє місце в обласному конкурсі «Найкращий відгук на сучасну прозу».

9. Кухарський Іван Сергійович, учень 7 Б класу, який виборов перше місце в обласному заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів.

10. Фокін Андрій Володимирович, учень 5 класу гімназії, який виборов третє місце в обласному заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів.

11. Боднарчук Олександр Володимирович, учень 6 класу гімназії, який виборов друге місце в обласному конкурсі-змаганні з радіоелектронного конструювання.

12. Білий Вадим Анатолійович, учень 10А класу, який виборов друге місце в обласному конкурсі-змаганні з радіоелектронного конструювання.

13. Юзвишен Олександр Володимирович, учень 9А, який виборов третє місце в обласному конкурсі учнівської молоді з історико-технічного стендового моделювання.

14. Наумчак Анна Олегівна, учениця 3 класу гімназії, яка зайняла третє місце в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

15. Гаврішко Назар Михайлович, учень 6 класу гімназії, який виборов перше місце в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

16. Рейтаровська Ірина Станіславівна, учениця 3Б класу, яка виборола три перших місця в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

17. Атаманюк Валерій Володимирович, учень 5А класу, який виборов два перших місця в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

18. Дубина Владислав Вікторович, учень 6А класу, який виборов два перших місця в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

19. Селезньова Богдана Ігорівна, учениця 3 класу гімназії, яка виборола перше місце в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

20. Кохан Ліна Василівна, учениця 3 класу гімназії, яка виборола друге місце в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

21. Гнатюк Денис Миколайович, учень 1 класу гімназії, який виборов друге місця в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

22. Черняк Альона Валеріївна, учениця 11Б класу, яка виборола друге місце в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

23. Становська Аліна Василівна, учениця 2 класу гімназії, яка виборола перше місце в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

24. Холявіцький Максим Анатолійович, учень 4Б класу, який виборов перше місця в обласному заочному конкурсі-виставці декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».
Переглядів: 640 | Додав: Avrora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 Ольга   (01.06.2011 15:16) [Материал]
МОЛОДЦІ !!! ВИ НАЙКРАЩІ !!!

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *: