Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Березень » 30 » Виставка
14:23
Виставка

Дитяча художня творчість завжди викликає інтерес у глядача підкупаючи своїм оригінальним баченням на оточуючий світ. Саме це підтвердили конкурс-виставка "Подільська писанка" та конкурс "Люби і знай свій рідний край" - це конкурси декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, які представили навчально-виховні заклади Віньковецького району, який 30 березня 2011 року проходив в актовому залі Віньковецького НВК.
Виставка під назвою "Люби і знай свій рідний край" вразила розмаїттям виробів з бісеру, дерева, гілок. Тут були представлені роботи виконані з бісеру, вишиті картини, малюнки, паперові та глиняні вироби.
Не менш цікавою і захоплюючою була представлена виставка писанок. Вони були виготовлені з різноманітних матеріалів: зернівки, бісеру, дряпанки. Окрім писанок око радували й великодні рушнички, серветки та кошики з вербових гілочок.Та, власне, всього виставленого не перелічити, бо самих лише виробів з бісеру було представлено у десятках варіантів.
Споглядати прекрасне мали можливість усі бажаючі.
Отож, стало ясно, що у навчальних закладах району сформовано потужний корпус наставників художньої творчості дітей. І діти це доводять щоденними творчими пошуками і здобутками.
Нехай почуття прекрасного і натхнення до творчості не полишає усіх нас!
Переглядів: 617 | Додав: Avrora | Теги: виставка, дитяча, творчість | Рейтинг: 0.1/63
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: