Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Червень » 29 » Видання підручників для 11 класу розпочато на 3 місяці раніше
14:21
Видання підручників для 11 класу розпочато на 3 місяці раніше
   Міністерство освіти і науки, молоді та спорту повідомляє, що, у порівнянні з минулим  роком, фінансування та видання підручників розпочато на 3 місяці раніше, внаслідок  чого уже сьогодні всі області отримали плани завозу підручників 
    Задля цього відповідними структурними підрозділами міністерства було здійснено усі  необхідні заходи для прискорення видання підручників: проведено наради з  видавництвами, що отримали державне замовлення на видання підручників,  керівниками поліграфічних підприємств та перевізниками, проавансовано видання  підручників для учнів 11 класу, повідомляє прес-служба міністерства. 
    Міносвіти звітує, що станом на 17 червня 2011 року було отримано погодження у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України на видання 147 назв підручників, укладено 124 угоди з видавництвами. 
Також, видання 124 назв підручників для учнів 11 класу було проавансовано на 70%. Для порівняння, минулого року, за інформацією станом на 16 липня, вдалося проавансувати видання 57 найменувань підручників із запланованих 143-х.
Таким чином, профільне міністерство планує забезпечити учнів 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів підручниками до 1 вересня 2011 року.
Крім того, з метою своєчасного виконання державних програм друку підручників та книг за державні кошти, вдосконалення реалізації державної політики у поліграфічній сфері, забезпечення ефективного використання коштів державного бюджету було створено фонд офсетного паперу.

За матеріалами: Освіта.ua
Переглядів: 484 | Додав: Avrora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: