Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Березень » 18 » Тиждень іноземної мови
11:15
Тиждень іноземної мови
З 7 по 19 березня у Віньковецькому НВК проходила декада іноземної мови. Метою її проведення було: зацікавити учнів та стимулювати вивчення іноземних мов, залучити учнів до творчої діяльності та популяризація іноземних мов.
Протягом декади всі вчителі англійської та німецької мов взяли активну участь. Вони провели конкурси, вікторини, заочні екскурсії. В більшості молодших класів була проведена бесіда "Англія. Звичаї та традиції англійців." Вчитель Атаманюк Н.А. провеле конкурс на краще декламування віршів у 3-х класах. Тематика віршів була різна. Серед учнів 4-х класів проводився конкурс на кращу ілюстрацію до віршів про весну. Серед учнів 5-6-х класів проводилась вікторина "Що? Де? Коли?" та конкурс на кращий малюнок "Spring is coming". У 6-Б класі була проведена заочна екскурсія "Travelling on Ukraine". У всіх 5-9 класах вчителі провели країнознавчі вікторини, які мали на меті поглибити знання учнів про країни, мови яких ми вивчаємо. Конкурс на кращого знавця англійської мови був проведений серед учнів 5-х класів. Учні 1-го гімназійного класу продемонстрували своїм одноліткам свої акторські здібності розігруючи п'єсу "Sleeping beauty". У 9-А класі вчитель Ковальчук Н.С. провела вікторину "Музика і ми", в якій учні продемонстрували гарні знання про сучасну музику та про музику минулих часів. Щоб виявити творчі здібності учнів у перекладі, учням 5-го, 6-го, 7-го гімназійних та 11-А класів було запропоновано зробити поетичний переклад вірша "Block City". Визначено переможців поетичного конкурсу, а кращі роботи будуть надруковані в шкільній англійській газеті "School time".

Вчителі Коваль О.А. та Шелепало М.І. провели діагностичний тест-конкурс серед одинадцятикласників. Учням запропонували тестові завдання, подібні до тих, що будуть на зовнішньому незалежному оцінюванні. Всі бажаючі випускники долучились до виконання цих завдань.
Декада іноземної мови була насиченою. Всі вчителі кафедри іноземної мови задоволені рівнем знань учнів.

Коваль Оксана Анатоліївна
Вчитель англійської мови
Переглядів: 588 | Додав: Avrora | Теги: іноземна мова, учні, мета, тиждень, зацікавити, декада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: