Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Лютий » 25 » Семінар вчителів хімії та біології
14:07
Семінар вчителів хімії та біології
 

 

Перевіреною формою професійного зростання у нашій школі є семінари. Останній з таких відбувся 25 лютого для вчителів хімії та біології у рамках роботи творчої групи педагогів кафедри хімії та біології Віньковецького НВК. Темою семінару було "Впровадження інноваційних технологій при викладанні хімії та біології."
Перед колегами виступили методист районного методичного кабінету Побєдінська Н.В. з темою виступу "Інновації при проведені хімії та біології"  та вчитель біологї Подолянської ЗОШ Коваль О.В. з темою "Ознайомлення з тренінговими технологіями."
Своїми творчими надбаннями ділилися вчителі Віньковецького НВК. Данілов В.П. провів фрагмент уроку у 6 класі гімназії на тему "Вуглеводи, їх структура та біологічні функції", Чернюк Н.П. провела фрагмент уроку на тему "Основні процеси життєдіяльності рослин: ріст, живлення, фотосинтез, дихання, транспорт речовин" у 3 класі гімназії, Макогон Л.С. разом з учнями 11-А класу продемонстрували гостям семінару хімічні властивості найпоширеніших представників вуглеводів на прикладі експериментальних досліджень, а Мазуркевич Л.А. виступила на тему "Енергетичні потреби організму."
Сподіваємось, що зернини почерпнутого досвіду стануть у практичній нагоді освітянам Віньковецького району.
Переглядів: 546 | Додав: Avrora | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: