Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2012 » Квітень » 13 » Семінар вчителів етики та християнської етики
14:15
Семінар вчителів етики та християнської етики
Вчителі християнської етики нашої школи – Каракацюк Олена Михайлівна та Гвоздовська Тетяна Сергіївна провели відкриті уроки. Олена Михайлівна проводила урок у 3-Б класі на тему: «Пасха. Традиції Пасхи». Діти дізналися про народні традиції, обрядові пісні, хороводи, що відбуваються під час святкування Пасхи. Також школярі навчились правильно збирати пасхального кошика та спробували розмальовувати писанки.
Тетяна Сергіївна проводила урок у 1-му класі гімназії на тему: «Що означає бути вдягненим доречно». Діти дізналися про історію виникнення вбрання, розглянули основні стилі одягу, визначили, що означають терміни «мода» та «стиль». Створили і презентували свої проекти шкільної форми. Також корисними були поради, як правильно одягатися відповідно до ситуації.
Педагог-організатор, Волковська Леся Вікторівна, провела виховний захід на тему: «Вернісаж талантів нашої школи». Ведучими заходу були учні 4-го кл. гімн.: Любінецький Богдан та Рудюк Марина. Свято проводилося у вигляді презентацій про творчих дітей нашої школи та виступами цих учнів. У дійстві взяли участь такі таланти нашого НВК: Токар Ліана з піснею «Просто», Кохан Богдан з піснею «Вольная воля», Галкіна Анна з піснею «Два вікна», Товкало Крістіна з піснею «Квітуча Україна», Рейтаровська Ірина з піснею «Мама» та Галкіна Анна і Дурач Алла представили танець «Кармен».
Переглядів: 755 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: