Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Травень » 4 » Ревізор
11:38
Ревізор

 

29 квітня учні 5-го класу гімназії відвідали Хмельницький обласний музично-драматичний театр імені Михайла Старицького та побували на виставі М.В. Гоголя "Ревізор".

Історія написання цієї безсмертної комедії незвичайна, адже 1836 року саме Пушкін підказав Гоголю сюжет. Комедія справді вийшла смішною, але одночасно й дуже сумною, тому що викрила всі недоліки суспільства Російської імперії у ХІХ ст.
Насамперед вражає злагоджена гра акторів, яка була настільки захоплюючою та справжньою, що здавалося, ніби ти сам опиняєшся на вулицях того невеликого повіту, зображеного у комедії. Треба звернути увагу на те, що ролі виконували дуже талановиті актори, наприклад роль Антона Антоновича Сквозняк-Духманського зіграв заслужений артист України М.Валівоць, роль Ганни Андріївни, його дружина, - заслужена артистка України Г.Чайковська, але найбільше всім сподобалась гра Ореста Пастуха, який не тільки зіграв роль самого ревізора Івана Хлестакова, а й був режисером-постановником цієї вистави.
Безсумнівно, ця вистава принесла лише масу позитивних емоцій та незабутніх вражень ще й тим, що у масових сценах були задіяні артисти балету театру. А ще перед початком вистави у нас була можливість не тільки прогулятися Центральною площею міста Хмельницького, а й послухати симфонічний оркестр. Тому всі залишилися дуже задоволені.

Левицька Вікторія

Учениця 5-го класу гімназії












 









Переглядів: 586 | Додав: Avrora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: