Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2012 » Грудень » 29 » Новорічні ранки та вечори
11:15
Новорічні ранки та вечори
Протягом тижня з 24 по 28 грудня у нашому НВК пройшли Новорічні ранки та вечори. Свято для 1-4 класів відбувалось з 24 по 26 грудня. У заходах взяли участь і старшокласники. Діда Мороза грали Гендзерський Андрій та Мазур Богдан, Снігуроньку – Гвоздовська Марина та Камінська Оля, Бабу Ягу – Кохан Ліна та Рудюк Марина, ведучими були Левчишина Віка та Галкіна Аня. Діти розповідали вірші біля ялинки, водили хороводи, робили бабийогину зарядку, захищали свої костюми та відгадували загадки Діда Мороза. Наприкінці свята кожен з дітей отримав солодкий подарунок.
У середу, 26 грудня, відбувся ранок для 5 класів «Новорічний маскарад». Ведучими заходу були учні 1-го класу гімназії разом з класним керівником Волуцькою Людмилою Станіславівною. Захід проходив у вигляді казкового балу-маскараду, що чергувався з цікавими конкурсами, художніми номерами дітей та веселими хороводами і танцями.
У четвер, 27 грудня, було проведено Новорічний вечір для 7-8 класів. Ведучими свята були учні 4-го класу гімназії разом з класним керівником Назаровою Ніною Василівною. Вечір також відбувався у стилі казкового дійства, де брали участь Королева, Розбійники, Баба Яга, Кощій, Змій, Півень та, звичайно, Дід Мороз і Снігуронька. Кожен клас теж виступив із своїм новорічним художнім номером.
У п’ятницю, 28 грудня, для учнів 6-го класу було проведено ранок «Новорічна казка». Вели захід учні 2-го класу гімназії разом з класним керівником Пустовою Світланою Петрівною. Кожен з шостих класів підготував свої новорічні номери як доповнення до казкового дійства.
А увечері о 17 годині відбулося завершення новорічного марафону вечорів – свято для 9-11 класів «Новорічний бал-маскарад». Ведучими свята були учні 11-Б класу разом з їхнім класним керівником Слишинською Аліною Володимирівною. Старшокласники підготували цікаву новорічну програму, конкурси та забави біля ялинки, а кожен з 9-11 класів виступив зі своїм новорічним номером. Вітаємо всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!
Переглядів: 628 | Додав: Administrator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: