Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Червень » 2 » До уваги абітурієнтів!
13:54
До уваги абітурієнтів!

До уваги абітурієнтів!

Повідомляємо, що з автоперевізниками Вінницької області – ВАТ «Вінницьке обласне підприємство автобусних станцій 10599», Житомирської області – головним управлінням промисловості та розвитку інфраструктури Житомирської облдержадміністрації, Хмельницької області - товариством «Хмельницьктранс», є домовленість про те, що абітурієнти можуть заздалегідь придбати квитки до населених пунктів, в яких будуть проходити зовнішнє незалежне оцінювання.

Знято обмеження у 15 діб на попередній продаж квитків у касах автовокзалів. Кількість автобусних рейсів до населених пунктів, де буде проходити зовнішнє незалежне оцінювання, буде збільшено у залежності від потреби. Для того, щоб автоперевізники змогли визначитися з кількістю автобусних рейсів, просимо не відкладати придбання квитків на останні дні, а визначитися з потрібним рейсом та придбати квитки за 2-5 діб до дня тестування.

Нагадуємо, що пропуск абітурієнтів на пункти тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50. Тому, щоб не спізнитися на зовнішнє незалежне оцінювання, потрібно прибути до зазначених у запрошеннях населених пунктів не пізніше 10:00.

Розташування пунктів тестування вказано на картах, розміщених на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Якщо до цього часу ви не отримали запрошення, роздрукуйте його, скориставшись персональною сторінкою.

 У день тестування своєчасно прибудьте до пункту тестування, обов’язково узявши з собою сертифікат, документ, що засвідчує особу (паспорт або свідоцтво про народження), та декілька ручок із чорнилом чорного кольору.

За матеріалами сайту: http://www.vinmetodosvita.ho.ua

Переглядів: 487 | Додав: Avrora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: