Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Лютий » 14 » День Святого Валентина
15:17
День Святого Валентина

 


У переддень святого Валентина актовий зал Віньковецького НВК зібрав усіх закоханих на свято під назвою "Усе починається з кохання". Вечір був наповнений гарною музикою, танцями, сміхом, іграми, конкурсами.

Кожна із 5 пар учасників виглядала трішечки загадково-романтичною та елегантною. Дівчата - по-особливому чарівні, а хлопці - стримані, дотепні, розважливі...Ну, словом, справжні джентельмени.

Підготували вечір учні 11-Б класу. Вони створили романтичну обстановку, налаштували конкурсантів, а головне - підібрали конкурси, під час яких учасники невимушено розкривали свої таланти, здібності та захоплення. З допомогою ведучих Чернецького Максима та  Шкроблюк Юлії конкурсанти співали серенади для своїх обраниць, малювали малюнки із закритими очима та декламували ліричні уривки з художніх творів.

Кожну пару було відзначено титулами:"Найгармонічніша" - Стахова Ірина та Білий Олег; "Найзагадковіша" -Тернавська Тетяна та Садловський Андрій; "Найартистичніша" - Вінський Любомир та Довзій Ілона; "Найекстравагантніша" - Атаманюк Артем та Фартушня Мар'яна. "Валентином та Валентиною" було обрано Фокіна Андрія та Нігловську Альону, учнів 5 класу гімназії.

Всі учасники виглядали достойними перемоги, а нам ще не раз хочеться бути глядачами такого хорошого заходу.

 


Переглядів: 621 | Додав: Avrora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: