Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Лютий » 1 » Зустріч випускників-2011
16:24
Зустріч випускників-2011
 
     

Рідна школа… Скільки ж різноманітних асоціацій виникає, коли чуємо це словосполучення! Перший клас, перша п’ятірка, перша двійка, перші друзі, перші захоплення, перше кохання, перші прояви самореалізації… Багато, дуже багато всього було уперше саме в школі. Без сумніву, для кожного із нас школа назавжди залишиться тим місцем, куди ми схочемо повернутись знову і знову, хоч на мить знову відчути себе учнями рідної школи.
Наш Віньковецький НВК також сумує за усіма своїми учнями, саме тому щорічно у стінах нашої школи відбувається зустріч випускників. Цей рік теж не є виключенням. У п’ятницю, 28 січня, відбулась чергова така зустріч. На неї прийшло досить багато людей - людей, які по-справжньому сумують за рідною школою, за своїми однокласниками та вчителями. Переважно це були учні-випускники 2010 року, але й досить велика кількість була випускників 2009 року, декілька випускників 2008 року, і навіть одна випускниця 2007 року.
Я вважаю, що вечір був досить цікавим. Гостей розважали ведучі – Мушинська Мар’яна, Калугін Олександр та Варибок Катерина. Для них проводилися різноманітні конкурси, теперішні учні нашої школи розважали їх своїми піснями, танцями та інсценізаціями. Порадували нас і самі випускники. Дуже приємно було чути пісні у виконанні Вусатого Віталіка та Римарович Олени, а також у виконанні дуету Білої Альони та Мазуренко Іванни.
Хотілося б подякувати організаторам цього вечора – учням 7-го класу гімназії. Надіюся, що стіни нашої школи ще не раз зберуть таку кількість випускників, що кожен з них буде пам’ятати рідну школу та не раз навідуватись до неї.
Варибок Катя
  


Переглядів: 774 | Додав: Avrora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: