Педагогічна преса МОН молоді та спорту України
Головна » 2011 » Січень » 12 » Мала академія наук
14:24
Мала академія наук
 Однією з найактуальніших проблем сучасного суспільства є сприяння розвитку обдарованих особистостей. Кожна цивілізована держава дбає про творчих та інтелектуально розвинених громадян. Саме з цією метою і створюються різноманітні профільні позашкільні навчальні заклади, до яких також входить Мала академія наук.
Ось і у нашому районі 12 січня відбувся перший етап конкурсу МАН. Стіни Віньковецького НВК в черговий раз радо вітали молодих дослідників нашого краю. Усіх щиро привітали та побажали кожному особистої перемоги.
Перший етап конкурсу проходив у вигляді контрольної роботи з базових дисциплін. Я вважаю, що завдання були середньої складності, але усі учасники з ними гідно справились.
У другому найцікавішому етапі учасники захищали свої дослідницькі роботи. Усі вони дуже хвилювались, особливо ті, хто брав участь у МАН лише вперше. Але, попри це, кожен зміг показати себе з найкращої сторони. Усі дослідницькі роботи були надзвичайно цікавими та самобутніми, тому журі було особливо важко визначити переможців.
Учні Віньковецького НВК також брали участь у МАН та показали високі результати. Серед них учениці 7-го класу гімназії Шкринда Оля та Варибок Катя, 6-го класу гімназії - Панасюк Оля, Чижик Таня, Корнійчук Аня, Кірик Юля, Лозінська Вікторія, 5-го класу гімназії - Слободян Олександра та Долгова Марина.
Хотілось би від імені усіх учасників подякувати організаторам конкурсу, адже він дозволив нам проявити себе у найрізноманітніших галузях, стимулював до дослідницьких пошуків та дозволив розвинути наші здібності.
Варибок Катя

 




Переглядів: 579 | Додав: Avrora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *: Email:
Код *: